A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@mike_us a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
Așa este, unii cred că cineva trebuie să comunice din trei în trei zile și, mai mult, să le trimită scrisori acasă, pentru că sunt prea leneși să se informeze singuri.
Absolut jenant comunicatul lor, venit doar cu o zi înainte, după ce chiar și presa română publicase un articol care confirma ceea ce tu spuneai de ceva timp.
Din păcate, nu vor învăța nimic din această lecție, la fel cum nu au învățat nimic din cele de anul trecut.Ce este mai jenant este atitudinea ... dupa comunicatul lor a 2 azi s-a comunicat solutia si ei se "lauda" ca ei au fost cei care au fortat mana autoritatilor si ca daca nu erau ei inca asteptam lamuriri si nimeni nu facea nimic astepta doar sa fie tras de maneca .
E bine ca au solutie , trebuie sa o implementeze intre timp bibilesc ce mai au la acest tronson sa fie dat in folosinta cat mai repede.
-
@gruia88 Acesta este unul dintre motivele pentru care am spus că nu se mai fac bine. Și acum, ca și anul trecut, în loc să recunoască o greșeală – așa cum ar fi firesc – și să învețe din ea, aleg să propage o altă aberație și mai mare, doar pentru a se acoperi în fața fanilor. Deși este evident că nimeni nu putea reacționa la „presiune” a doua zi.
Dacă cauți pe forum discuțiile de anul trecut, vei vedea că, după ce s-au încăpățânat până în ultimul moment să susțină că UMB nu poate da în trafic Buzău - Focșani, au continuat pe aceeași linie, afirmând că UMB a terminat lucrările doar din cauza presiunilor lor. Ca să nu mai zic că nici măcar nu au avut decența să își ceară scuze față de toți cei pe care i-au jignit.Al doilea motiv, și mai trist din punctul meu de vedere, este că, după eliminările de anul trecut, forumul a rămas fără voci critice. Dacă anul trecut mai existau destui care sancționau derapajele „monarhului”, acum majoritatea de pe forum aplaudă orice spune acesta.
Păcat de anii în care forumul chiar a reprezentat o voce importantă, dar, dacă continuă pe drumul ăsta, în vreo doi ani vor deveni complet irelevanți.
-
Asta, cu "presiunile", e de grădiniță. Ok, că vrei tu să te crezi important și să ai impresia că soarele se învârte în jurul tău... vrutu-i liber. Niciun constructor nu-și sacrifică oameni și profit pe "presiuni" de genul ăsta. Până la urmă, e și normal. În ce calitate să faci presiuni, ești parte din contract? A, ești părerist. Asta suntem toți. Garantez eu ca martor că în niște birouri, nu mai zic pe șantier, se râde tare de tot de teoria "presiunilor". Camerele puse pe camioane la UMB pun presiune pe oameni, de ex, nu parerisme ale unora care nu știu munca de șantier.