Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.3k Mesaje 113 Posters 1.1m Vizualizări 12 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • A Conectat
      Adrianb1 @Iulian
      ultima editare de Adrianb1

@Iulian a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:

@trismegistul
      Nu cred in varianta in care cei din Bucuresti vor face 500 km vineri seara pentru un weekend chiar si prelungit in Bucovina.

Nici macar pentru o saptamana nu e usor. Anul asta am facut drumul de vreo 10 ori, nu l-as face din nou pentru o saptamana. Mi s-a urat de A7 + DN2 + DN2E + DN17 + E58 de am inceput sa o iau prin balarii doar ca sa mai schimb: o data am venit pe Grinties-Ditrau-Miercurea Ciuc (frumos drum, dar da in Brasov-Ploiesti si e jale), o data pe Humulesti-Roman prin sate, in trecut am mers pe Brasov-Targu Mures-Bistrita, ca de la Roman incolo e jale. Valea Moldovei, cu DN2 si apoi DN2E e plina de sate si trafic intens, de la Gura Humorului se merge incet, iar varianta prin Bacau-Piatra Neamt-valea Bistritei e la fel de proasta si chiar mai lenta. A7 nu schimba cu nimic situatia, doar in combinatie cu A8 o sa fie o mica imbunatatire. Chiar si spre Gura Humorului, daca se termina A7 pana la Suceava si ramane trafic mai redus pana la Spataresti (Falticeni) tot un drum dificil si lent ramane, iar cu cativa soferi de Iasi e si periculos. Spataresti-Gura Humorului ramane in categoria "tragi aer in piept, strangi din dinti si mergi".

Tocmai am verificat pe Google Maps, fara trafic de la Tetcani (nod A7) la Campulung Moldovenesc sunt 131 km si 2 ore si 4 minute, medie de 60 km/h. Nu e normal, nu e placut, nu e drum de vacanta. Din Bucuresti de la intrarea pe A3 pana la Campulung Moldovenesc sunt 487 km in 5 ore 40 de minute fara trafic, in conditiile in care peste 50% e autostrada si va ajunge la 75% autostrada si tot peste 5 ore vor fi.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • First post
        Last post