A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
-
Salutare tuturor. Acest lot de la Holdea nu prea este filmat - e cumva un embargou sa nu se filmeze? .Doar intreb. Pentru ca la Boita se filmeaza la fiecare 2 zile , si nu se intampla nimic. Va rog nu ma impuscati . o zi buna
-
Asa rai ne stii
?
E mai greu de filmat la Holdea, fiind mai departe de orice oras mare. La Boita e aproape de Sibiu. Si lotul 3 PiSi e filmat mai rar, din acelasi motiv de departare de oras mare. -
@vancouver Nu am reprosat nimanui ca e de vina ,.. dar se vede.Asta e parea mea , poate ma insel. Sanatate
-
Scria cineva ca sunt probleme cu semnalul prin zona Margina.
Apropos, ce ziceți, vedem ceva grinzi pe viaductul ăla de pe Margina - Holdea anul asta? -
Nu te inseli, asa este. Se filmeaza mai rar. Asa ca e bine ca ne mai tine la curent DRDP Timisoara.
Apropos de DRDP Timisoara, i-am criticat rau de tot cu acea inchidere completa pe A1, am postat noi si comunicat pe facebook pe tema asta. Dar la final trebuie sa admit ca a iesit bine lucrarea (am trecut la mijloc de august pe acolo) si ca s-au miscat foarte repede.
-
Cum ziceam, doar un TBM pentru ambele tunele
𝗨𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗼𝘂 𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗳𝗹𝗲𝘁
Am primit aceasta fotografie, cadou, de ziua mea.
️𝗔𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗧𝗕𝗠-ul ( Cârtița care va fora cel mai lung tunel din #𝗔𝟭 și anume 𝘁𝘂𝗻𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗣𝗼𝗶𝗮𝗻𝗮 aferent 𝗦𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗶𝗶 𝟯: 𝗖𝗼𝗿𝗻𝗲𝘁𝘂 - 𝗧𝗶𝗴𝘃𝗲𝗻𝗶 a 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝘇𝗶𝗶 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂-𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗶, care va avea o lungime de 1,78 km şi va fi format din 2 galerii cu câte 2 benzi de circulație pe sens.
️ Instalația de foraj a intrat in teste la producător și urmează sa fie demontată si transportată spre țară. Aceasta va ajunge in portul Constanța in luna Octombrie după care se vor organiza transporturi agabaritice către șantier. Aproximativ in luna Martie a anului viitor preconizăm începerea forajului la tunel.
𝗛𝗮𝗶, 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮, 𝗵𝗮𝗶 𝗰𝗮 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲!
#autostrada #Sibiu #Pitesti #AutostradaSibiuPitesti
#Boița #Cornetu #sectiunea2 #România #sectiunea3 #infrastructurarutiera #A1 #Tigveni #TunelPoiana #HaiRomaniaHaiCaSePoate -
Cu un singur TBM, dupa cum spuneam, e imposibila finalizarea inainte de 2028.
-
-
Raman la parerea este ceva profund in neregula cu acest lot de autostrada.
Im ritmul acesta in 2028 nici vorba de finalizat intregul lot, eu nu cred ca anul 2028 ii va prinde lucrand pe intreg lotul. nu vor avea AC pentru toate viaducturile si tunelurile de pe traseu.
-
Incurci loturile. Mihai vorbea de lotul 3
-
@mihai a spus în A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București:
Cu un singur TBM, dupa cum spuneam, e imposibila finalizarea inainte de 2028.
Deocamdata toate informatiile oficiale indica 2 TBM.
-
@vancouver perfect. Asteptam confirmarea ca se livreaza si cel de-al doilea.
-
@chapo a spus în A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București:
Foarte bună veste ne-ai dat: într-o lună ajunge la Constanța și din primăvară se apucă de săpături.
Cum spunea de ceva timp @vancouver , să sperăm că vine și al doilea.
Tot în primăvară, probabil, lotul 4 va fi gata. Eu zic că începem să vedem luminița pentru A1.