A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Părerea mea , e că demult nu mai e doar o aversiune față de UMB.
E o narativă întreținută. Fac abstracție de lipsa experienței de "șantier" la mulți de acolo. Cred că știu. Realitatea e că au multe carențe. Am avut multe dispute în trecut. Dar nu asta contează. În mod normal "ingineria" nu e politică. Nu există stânga , sau dreapta , în accepțiunea termenului din politică. Așa că , dacă pretinzi că ești obiectiv în apreciere , nu pot exista două tabere. Cei ce au dreptate și cei ce nu. Ptr că "spectrul tehnic" e punctual. Și ..informativ trebuie să faci abstracție , una de alta. De exemplu , eu când îmi judec opțiunile politice ...fac o "sumă de procentaje". Nu trăim într-o lume de număr prim. Există nuanțe. În schimb , pe "tehnic" , nu mai e procentaj. Ptr ei , opțiunea tehnică , e aceeași cu cea politică.
Eu am mai spus de multe ori. Acolo sunt câțiva oameni moderați , cu informații ok. Direcția e de mult ...intenționată.
-
Autostrada A7 - Ploiești - Buzău, Lot 2, Stadiu Pasaje + Spațiu Servicii S1, CONI-TRACE [02.06.2025]
Ștef
-
Conform articolului, sâmbăta aceasta UMB finalizează podul peste Buzău.
Așadar, tronsonul 1 Buzău–Focșani este gata. -
Lucrari zona Roman | Noduri rutiere Trifesti si Roman Vest 04.06.2025
-
@fulgernc : exact. Pagini intregi ca vor sari bucati din asfaltul Umb in parbrize
si 1-2 postari razlete ca Trace a bulit toate podurile de pe tronsonul lor.
-
Dintre loturile Buzău – Focșani, cel cu cel mai mic procent de execuție este lotul 3, cu 91%.
Știe cineva dacă e vorba doar de o raportare rămasă în urmă sau dacă mai sunt parcări, pasaje peste autostradă sau alte lucrări care nu sunt încă finalizate? -
-
A7 zona Buzau Est (pod Nurol peste CF 500 + DN2B si pod UMB):
de la S_drone:
-
Wow, deja betoneaza placa podului peste CF, care e cea mai grea lucrare a lor. Foarte tare.
Din forma pilelor vad ca va fi tablier metalic peste CF, de aia nu s-au montat grinzi de beton.
Pe de alta parte se vede concentrarea pe capatul dinspre lotul UMB, care se va deschide in curand.
Incep sa cred ca Nurol chiar termina tronsonul prin Septembrie - Octombrie.