Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    2.4k Mesaje 92 Posters 727.4k Vizualizări 11 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • C Conectat
      CristiM
      ultima editare de CristiM

Am fost saptamana aceasta pana la Mizil, de la Ploiesti, pe DN. Intre Ploiesti si Albesti-Paleologu trafic normal, acelasi volum, dar fiind 2x2 nu este problema de ambuteiaj, de fapt n-a fost niciodata ambuteiaj. Cand am trecut de Albesti-Paleologu catre Loloiasca-Mizil.... pustiu!!! Era in jur de ora 10 dimineata, marti! Deci intr-o zi normala de lucru. Am o varsta, am permis de peste 38 de ani, dar asa trafic rarefiat n-am vazut nicicodata. Prin prisma activitatii mele trebuie sa ajung la Mizil cam o data pe saptaman deci cunosc ffff bine valorile de trafic, mai ales in zilele lucratoare pe tot parcusul anului.
      A doua surpriza a fost in Mizil: un trafic fff lejer, dar acesta nu se datora doar faptului ca s-a dat drumul la Lotul 2 Mizil-Pietroasele, chiar amarata aia de centura este folositoare, toti cei care stau in satele dincolo de centura Mizilului , nu mai sunt nevoiti sa intre in Mizil ca sa mearga catre Ploiesti/Buzau, folosesc centura, iar asta se simte in traficul din Mizil.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
      • vancouverV Deconectat
        vancouver
        ultima editare de

Da, se economisesc 5-10 min din Ploiesti pana in Buzau, depinde de locul de plecare din Ploiesti: daca este mai aproape de A3 atunci economia este mai mare, pentru ca traseu pe DN1B inseamna si mai mult de mers prin oras prin Ploiesti.

De la Albesti Paleologu via DN1D tot se mai economisesc 4-5 minute pe A7 spre centrul Buzaului fata de DN1B, si asta in ciuda faptului ca DN1B este gol acum si avem si centura la Mizil.

Pe de alta parte DN1B este intr-asa un hal de distrus de camioane, ca si daca se faceau cateva minute in plus pe A, si tot cred ca 90% preferau autostrada. Este urgenta o reasfaltare completa a DN1B, preferabil nu doar stratul de uzura, ci refacuta fundatia cu totul, poate si largita cu 20-30cm pe fiecare parte.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • First post
          Last post