A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
Mai știți ceva despre Lotul 2 (Ploiești - Buzău), executat de Coni? Au mai sosit grinzile care trebuiau livrate?
-
A8 Tg Frumos - Letcani trimis în SEAP:
-
-
Știți de vreo filmare aeriană cu lotul 3 Buzău Focșani după deschidere?
-
Un lot semi parasit. Asa e si bine. Concentrarea trebuie sa fie pe primele doua, Focsani - Adjud. Acest lot 3 se poate termina fara probleme si in 2026.
-
@vancouver te înșală un pic și perspectiva, dacă ești la nivelul solului îți dai seama că terasamentul e la cotă pe multe zone. E abia ianuarie, e ok, vedeam anul trecut activitate în șantier la 03.00 noaptea în multe puncte, la nord de Bacău. Eu întrebam de L3 pentru că s-a tot zis că au deschis cu o lungă listă de restanțe, și aș fi vrut să număr de exemplu sferturile de con care „nu-s făcute”.
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau lot 2 | Lucrari zona Adjud 25.01.2025
-
@MihaiD Dacă te referi la lotul 3 din Buzău - Focșani, și eu eram interesat să văd un video recent din același motiv.
Totuși, e posibil să existe și exagerări referitoare la restanțe. Deschiderea de anul trecut nu a picat prea bine pentru unii. -
@mike_us da, la ăla. Pentru ca am fost dintre cei care au spus că se va deschide, inclusiv când unii garantau că nu, și am crezut că am fluierat în biserică. Fără să văd o filmare, știu sigur că predicțiile alea catastrofice nu-s reale.
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau lot 2 | Lucrari zona Racaciuni 25.01.2025
-
Dupa cum rezulta din interviul cu Cristian Pistol, pe care l-am pus pe subiectul "Autostrazi", lotul 3 Focsani - Bacau nu va fi gata anul asta. In schimb 2 loturi din Bacau-Pascani.
Mi se pare o decizie buna a UMB, si de altfel vedem si mobilizarea din teren mai buna la nord de Bacau decat imediat la sud de Bacau. Pe lotul 3 Focsani-Bacau sunt zone cu teren mlastinos si deci cu probleme, plus poduri (viaducte) lungi, care vor necesita resurse fabuloase de personal. Cu acelasi personal se pot termina insa 2 loturi la nord de Bacau.
-
Monitorizare Autostrada A8 Targu Mures - Targu Neamt, Sectiunea 3 (25/01/2025)
Asociatia "#HaiCaSePoate"
-