A0 și DNCB, centuri București
-
@oneLess La care postare te referi cu -1 ? Poate a apasat din greseala. Oricum, din cate stiu ceilalti nu pot vedea minusurile, doar autorul postarii si adminii.
-
^ La postarea asta care e un comentariu la filmarea din postarea dinainte. Are și un +1 care dă pe 0.
Eu am închis-o chestiunea, hai s-o lăsăm așa, suficient comentat.On-topic, eu, toți ne-am bucura de un șantier eliberat de UMB anul ăsta.
Adică A0 Nord 4. Adică resurse mai multe pentru A7 & fiii !Dar, după mine, statistic, structura CF e juma' din cea peste baltă ca ~lungime. Stim căt s-a lucrat la ea.
A de peste baltă e juma' fer, juma' beton. Betonul încă e la borduri care merg greu. Stim căt s-a lucrat și la partea asta și se va mai lucra până la hidro. 7+9=16 deschideri.
La partea cu fer, 640m, au asamblate 6 grinzi. Știm că durează de acum până la predale, armare, suprabetonare, hidro ....
Zău, chiar sunt speranțe pentru anul ăsta acolo !?? -
@oneLess Da, am vazut. Insa nici macar eu ca admin nu pot sa vad cine ti-a dat minus. Automat nici nimeni altcineva.
Cat despre A0 lot 4 UMB, asta zic si eu, ca nu cred ca termina anul asta. Da, pot sa forteze daca vor, dar acum nu au capacitatea pentru o fortare si nici nu are sens sa o aduca.
-
@oneLess Cu ce te ajuta/incurca daca cineva ti-a dat un minus ? Nu trebuie sa iei lucrurile asa personal ( snowflake ), e normal sa fie si oameni cu alte parareri, chiar e sanatos sa existe si oameni de genul intr-o societate.
@vancouver acelasi lucru il spuneam si eu legat de capitatea celor de la UMB, dar mi s-a taiat "macaroana" :)) si postarea a fost stearsa de pe topicul cu A8. -
^ Pas, cum am zis.
Mai e o chestie, eu, nu cred că se va mai pune problema pe undeva de ceva deschidere cu descărcare temporară care costă în plus ...
Banii vorbesc. Asta e.
De vorbit, da, nu costă.Nu înțeleg de ce mai există licitații noi patronate de CNAIR, CNIR-ul da, ni s-a băgat pe gât sau impus, o fi bine o fi rău, dar există ...
-
@oneLess a spus în A0 și DNCB, centuri București:
@daniel22_22
Adică vor fi mult mai multe segmente de ridicat, decăt 28=4x7.Nu contest ca nu sunt de specialitate. Doar inmultisem 7 deschideri cu 4. Nu am idee din care piese va iesi puzzle.