A0 și DNCB, centuri București
-
Sunt, dar inca nu i-au cumparat ... Seful de proiect ce vrei sa faca la anu pe vremea asta?
-
-
-
A0 lot Pizza intra in linie dreapta:
A fost emisă ultima Autorizație de Construire pentru construcția 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟭 al 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 #𝗔𝟬 𝗡𝗼𝗿𝗱, fiind ultima autorizare atât pentru acest lot, cât și pentru întregul inel #A0 (102 km).
-
Scriosteanu spune ca acordul cu Pizzarotti este sa finalizeze DN1 - DN1A pana in martie 2026, urmand ca restul lotului sa fie finalizat pana in decembrie 2026.
-
Bravo. La final de 2026 tot A0 pe autostrada o sa fie gata.
In schimb cu DNCB inca o sa ne chinuim.
Ca sa fac o paralela, la fel ca pe DNCB este jale mare si cu reabilitarile feroviare. In schimb daca se facea un HSR de la zero, sa zicem Deva - Brasov, cu certitudine era deja gata (200 km in 6-7 ani, nimic spectaculos). Asa inca suntem departe de a merge pe linie reabilitata Deva-Brasov, lucrari incepute in 2010 !!! Cu noroc in 2028 o sa fie linia gata, dar cu ETCS tot o sa se mai chinuie cativa ani. Iar costurile? Un HSR costa cam 10-20 mil € / km in Spania, Franta etc, relief gen Deva-Brasov. Pe noi reabilitarea de 160 km/h ne costa mai mult, mai ales pentru ca e ditai ocolul de peste 100 km pe la Sighisoara-Teius!
-
@mihai Așa sa fie. Estimarea mea e mai pesimista: Dec 2026 DN1-1A și iulie 2027 restul.
-
Aktor asfalteaza sub Pasajul Teghes
-
Au început să monteze grinzile la podul mare.
Ultimele luni au adus un progres imens aici. -
-
Am înțeles eu bine sau la sfârșitul verii trebuie sa termine lucrările pe lac și să readucă suprafața lacului la forma inițială?