Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

Centuri rutiere

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    83 Mesaje 15 Posters 11.2k Vizualizări
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • S Deconectat
      SILVIUFG
      ultima editare de

Varianta ocolitoare a mun. Fagaras este foarte aproape de finalizare. Vizionare placuta!!

Centura Fagaras aproape de finalizare | 02.05.2025 | Filmare completa
      1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
      • vancouverV Deconectat
        vancouver
        ultima editare de

Super filmare. Pare treaba de cateva zile, maxim 2 saptamâni.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
        • P Deconectat
          PaulS
          ultima editare de

Irinel Ionel Scriosteanu :

Irinel Ionel Scriosteanu

Irinel Ionel Scriosteanu

𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲𝗶 - 𝗦𝘂𝗱 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶 - 𝗝𝗶𝗹𝗮𝘃𝗮 Am fost pe șantierul modernizării Centurii de Sud a Bucureștiului între A1 și DN5 (sectorul de drum între km 40+000 și 54+700), unde, de la sfârșitul anului...

𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲𝗶 - 𝗦𝘂𝗱
          𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶 - 𝗝𝗶𝗹𝗮𝘃𝗮
          Am fost pe șantierul modernizării Centurii de Sud a Bucureștiului între A1 și DN5 (sectorul de drum între km 40+000 și 54+700), unde, de la sfârșitul anului trecut, desfășurăm lucrările de lărgire a acesteia între 𝗝𝗶𝗹𝗮𝘃𝗮, 𝗠𝗮𝗴𝘂𝗿𝗲𝗹𝗲, 𝗕𝗿𝗮𝗴𝗮𝗱𝗶𝗿𝘂, 𝗖𝗹𝗶𝗻𝗰𝗲𝗻𝗶 𝘀𝗶 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶.
          Am convocat, totodată, constructorul la o ședință în care am discutat despre evoluția lucrărilor, probleme întâmpinate, soluții de rezolvare, dar și despre preîntâmpinarea unor eventuale probleme.
          Stadiul lucrărilor este următorul:
          ✅️ Se lucrează la montarea conductelor noi pentru rețelele de transport și distribuție gaze;
          ✅️ Se lucrează la execuția traseelor noi de distribuție a energiei electrice, realizate în proporție de aproximativ 50%;
          ✅️ Se lucrează la execuția traseelor noi aferente ețelelor de telecomunicații, realizate în proportie de aproximativ 60%;
          ✅️ Se lucrează la umpluturile bretelei de accces nr. 7 aferentă nodului rutier Jilava;
          ✅️ S-a executat decaparea pamantului vegetal în proporție de 85%;
          ✅️ S-a executat excavația casetei în proporție de 85%;
          ✅️ S-au executat lucrările de montare cămine și conducta de diferite diametre în proportie de aproximativ 60 %;
          Stadiului pasajul de la intersecția cu DN5, primul pe 3 niveluri de pe Centura Capitalei este următorul:
          ✅️ Piloții forați sunt executați în proporție de 34%;
          ✅️ Execuția excavațiilor pentru fundații este realizată în proporție de 18%;
          ✅️ Au fost demontate conductele metalice care supratraversau DN5 în zona pasajului.
          ℹ️ după construcția noului pasaj grinzile din beton ale vechiului pasaj peste DN5 vor fi înlocuite.
          👉 Pe acest sector de drum, progresul fizic al lucrărilor în luna aprilie 2025 a ajuns la aproximativ 16,20%.
          ⚠️ Am solicitat constructorului creșterea mobilizării în șantier în termen de maximum 30 de zile, pentru a se putea finaliza în acest an relocarea tuturor utilităților și începerea lucrărilor și la pasajele de la Bragadiru și Măgurele.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
          • First post
            Last post