Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

DX-uri zona Galați - Brăila si DR21 Brăila-Slobozia-Călărași

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    172 Mesaje 16 Posters 26.4k Vizualizări 1 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • I Deconectat
      Iulian @mike_us
      ultima editare de

@mike_us
      Din ce auzisem de la un amic care lucrează la Apele Române Galați , nu primiseră toroanele încă, de aia nu se grăbesc. Tot de aia au demobilizat șenilata de la DEME. Și că nu vor face mare lucru până nu le primesc.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
      • F Deconectat
        fulgernc
        ultima editare de

Noi probleme pentru podul suspendat peste Dunăre de la Brăila. CNAIR solicită evaluarea tehnică

Noi probleme pentru podul suspendat peste Dunăre de la Brăila. CNAIR solicită evaluarea tehnică

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a solicitat efectuarea unei expertize tehnice la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, după ce a fost observată prezenţa apei în interiorul stratului asfaltic prin mai multe găuri...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • M Conectat
          mike_us @Iulian
          ultima editare de

@Iulian Ai cumva informații despre cât o să dureze până le primesc?
          Dacă nu rezolvă ultimele deschideri, chiar nu prea au ce să facă, pentru că restul e cam gata.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
          • I Deconectat
            Iulian
            ultima editare de

O sa întrebe când revine personalul din vacanta.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
            • F Deconectat
              fulgernc
              ultima editare de

Drumul express DEx6 Braila - Galati 18 august 2025 | Prima dată pe asfalt | Br -» km 9.5 și retur.
              1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
              • M Conectat
                mike_us
                ultima editare de mike_us

Drumul express DEx6 Braila - Galati 21 august 2025 | Suprabetonare pasaj c.f. - placa superioară.
                @Iulian Ai mai aflat ceva legat de toroane?

Drumul express DEx6 Braila - Galati 21 august 2025 | Suprabetonare pasaj c.f. - placa superioară.
                1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                • vancouverV Conectat
                  vancouver
                  ultima editare de

Am venit duminica 10.08 de la Constanta la Focsani. In mod normal drumul cel mai rapid intre aceste doua puncte este via A2 Constanta - Fetesti, apoi o pendulare pe diverse nationale si judetene pana la Rm. Sarat (prin Tandarei si Ianca) si in fine A7 Rm. Sarat - Focsani, cu un timp de ca. 3:20 real, resp. teoretic fara trafic 3:11 pe google. Fiind insa duminica si jale pe A2, iar pe Giurgeni-Vadu Oii alta jale (acolo daca nu gresesc taxa de pod se poate plati doar loco si asta duce la ambuteiaje uriase), Waze m-a dus via noul pod de la Braila, unde timpul teoretic este 3:30 si efectiv am facut cam 3:50.

Spre surprinderea mea au reparat o mare parte a drumului prin Dobrogea DN22D Baia-Macin. Am fost si in 2022 si era jale, ca atare nu vroiam sa aud sa o mai iau pe aici. Acum 2/3 din drum era ireprosabil, de albastru pe harta calitatii, adica de la Ciucurova la Macin. Doar Baia - Ciucurova a mai ramas mediocru, de galben.

Oricum ramane de preferat ruta "principala" A7-Ianca-Tandarei-A2, cuprinzand ca. 90km de autostrada, iar DJ-urile si DN-urile de pe drum sunt in general excelente (cea mai rea parte este DN22 la est de Rm. Sarat, ar necesita o reabilitare serioasa, cu largirea partii carosabile)

ctafcs.png

Si 2 poze cu podul de la Braila din departare (dinspre Macin) la apus:

(click pe poze sa le vedeti la dimensiune mai mare)
                  IMG_4209.JPG

IMG_4219.JPG

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                  • D Deconectat
                    daniel22_22
                    ultima editare de

Da, taxa la Giurgeni se poate plati doar loco.

I 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                    • I Deconectat
                      Iulian @daniel22_22
                      ultima editare de

2025 și nu sunt necesare în stare să organizeze puncte de plata cu cardul, fara contact... Auzi plata cu telefonul, la benzinării... Ce banda de idioți se ocupa cu punctele astea de plata? Am stat la sfârșitul lui Iulie 40 de minute la coada că nu mergeau plățile la benzinării și telefon cu nr.străin nu vrea.

JohnDoeJ 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                      • JohnDoeJ Deconectat
                        JohnDoe @Iulian
                        ultima editare de

Tocmai mi-a venit nota de plata la plimbarea prin Franta, cu Ulys.
                        Adica la puncteel de taxare trebuie sa incetinesti la 30km/h si se deschide bariera automat, imediat dupa ce jucaria din parbriz e validata de echipamentul barierei.

Nu am asteptat niciunde, cu toate ca pe benzile de plata cu cardul erau cam 10 masini.

Nota de plata 42 de euro, mult mai scump decat curentul incarcat ce m-a costat vreo 12 euro.

Ulys asta functioneaza si in Spania, Portugalia si Italia.

Ar fi foarte fain daca ar inlocui vigneta la austrieci si la unguri.
                        La noi, ce sa mai zicem.

D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                        • D Deconectat
                          daniel22_22 @JohnDoe
                          ultima editare de

@JohnDoe ; Ai grijă ce îți dorești. Taxarea la km va fi întotdeauna mai scumpă decât clasica vinietă.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                          • M Conectat
                            mike_us @daniel22_22
                            ultima editare de

@daniel22_22 Acum câțiva ani am lucrat în Franța și mi s-a părut că taxarea era destul de mare.
                            Poate e în regulă ca turist, dar să trăiești acolo, să fii nevoit să circuli des și să faci parte din clasa de jos nu era deloc ieftin.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                            • First post
                              Last post