A6, DEx12 autostrăzi și drumuri express Oltenia
-
Toate structurile sunt gata, deja se asfaltează. Cred că punctul critic rămâne traversarea peste A1.
Probabil mai durează în jur de 3 luni, deci undeva prin iulie ar putea fi gata. -
Stie cineva de ce inca mai au asa multe agregate in organizarea de santier ? @vancouver @mihai
-
buna intrebare
-
Nici mie nu mi-e clar, dar imi vine greu sa cred ca s-au aprovizionat excesiv de mult fata de lucrare.
Mai au inca destul de mult de umplut la rampe, la nodul cu A1 si la vreo doua pasaje de drumuri peste autostrada.
La fel, mai este inca destul de mult beton de turnat la nodul DX12 / A1, la profil 2x2, unde trebuie ridicate complet pilele centrale. Adica piloti forati, radiere, pile, rigle. La care se mai adauga si cele doua placi de suprabetonare.
Pe langa asta mai este inca beton de turnat la:
- santuri de scurgere a apei
- regularizari de parauri
- sferturi de con la pasaje
Deci una peste alta, nu cred ca e mare execes de agregate.
-
Drumul Expres DEx12 Albota-Pitești (Oarja/Catanele) - 09.04.2025
Asociația Pro Infrastructură
O filmare in sens invers fata de a lui Raducu, e filmat mai de la sol, se vad mai multe detalii.
-
In sfarsit se vad pregatiri mai intense pentru devierea traficului pe A1, ca sa se apuce de pila centrala.
Interesant ca au facut uzura pe centrul DX-ului pe cativa kilometri si pot astfel sa monteze parapetele central. Interesant zic eu, pentru ca in mod cert firmele de montat parapetete nu prea au de treaba acum si probabil fac cu pret mic. Pe final de an toate firmele de parapete sunt intinse la maxim!
-
@vancouver pe majoritatea mașinilor de bătut stâlpii pentru parapet este sigla UMB, nu cred ca au subcontractat pentru șantierul asta
-
păi cred că bate UMB, dacă tot și produce. Își permit să meargă full, integrat și să mute oamenii unde e nevoie. Faptul că au început deja e foarte bine, de acu nu se mai opresc câțiva ani din bătut parapete.
-
Informații calde
Autostrada Filiași-Severin= au fost realizați 1165ml in perioada 3 Februarie - 18 Martie din 7261ml, foarte putin dupa parerea mea, poate se misca mai bine acum cand vine calduraAutostrada Severin-Domasnea= a fost realizata activitatea de colectare a datelor pentru ridicari topografice, se realizeaza modelul digital al terenului pe intreg traseul.
Autostrada Domasnea-Caransebes = se pare ca e un blocaj aici, nu au inaintat cu alegerea treseului
Autostrada Caranesbes-Lugoj= cea mai mare veste, am citit de 2 ori, spaniolii deja au inaintat variantele preliminare amc1 si se afla in analiza, acest contract fiind semnat in decembrie
weekend frumos sa aveti
-
Drumul Expres DEx12 Autostrada A1, Colonesti - Albota. Monitorizare Lucrari Infrastructura 12.04.25
Rectificare ( nu e cea bugetara ) Dex12 - Albota - A1
BabaDog
-
^ nu e Colonesti - Albota, ci Albota - A1
-
@vancouver Da, am vazut si eu ca a gresit :))