A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@chapo Cred ca ajuta daca-i atragi atentia pe forumul unde a facut postarea
-
Daca imi fac cont acolo imi iau ban in 5 min :))
-
Dacă. doar ar fi preluat și copiat ce am postat eu încă era bine. Dar a trebuit sa arate și care-i sunt limitele intelegerii situatiei. Eu am explicat cum se procedează ca să nu existe nici un pericol. El a înțeles ca e mare pericol!
️
-
-
Eu nu pot sa dau like. ,,You can only upvote an user 6 times a day” Am vrut sa va mai zic, dar am uitat
-
@chapo am modificat limitele: max. 20 de like-uri la acelasi user pe zi, max 50 like-uri pe zi.
-
Lol, cetățeanul care a preluat o parte din postul colegului Vancouver nu a trecui pe la cursul de organe de mașini. Daca îl prindea proful de " organe" de la IPG unde am terminat eu, îl făcea un vajnic exponent al vorbei : primii șase ani sunt grei, până treci in anul trei.
-
@chapo
Te banează imediat dacă nu te închini în fața monarhiei sau a înaltei nobilimi de pe forum. -
Podul peste raul Buzau pregatiri pentru darea in trafic
-
„Sfârșitul acestei luni marchează un moment important pentru infrastructura rutieră din această parte de țară, se va deschide traficul pe cel mai lung pod de pe traseul autostrăzii A7, parte a lotului 1 din tronsonul Buzău – Focșani în lungime de 4.6 km, cel care traversează râul Buzău la est de municipiul Buzău”, anticipează oficialul de la Transporturi.
Cu o lungime totală de 1360 de metri, acest pod va asigura o legătură la profil de autostradă între Vadu Pașii și Buzău Est. Podul se ridică la peste 30 de metri deasupra albiei majore a râului Buzău, fiind susținut de 21 de pile, iar cea mai mare deschidere atinge 70 de metri.