A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
-
@mike_us In contextul actual eu zic că Focsani-Tisita e sigur. Până vineri avem betonul turnat la DN2L.
-
Bună treabă! Acum că grinzile și predalele sunt deja montate la Tișița, rămâne într-adevăr problema relocării LEA, care poate fi un factor serios de întârziere dacă nu se finalizează rapid.
Dacă relocarea se rezolvă la timp și vremea ține cu ei, sunt șanse reale să deschidă anul acesta. Dacă nu, rămân doar finisaje pentru restul, de anul viitor (sau până după Paște), nimic dramatic, important e că lucrările avansează puternic. -
-
M-am uitat prin filmari la timpii de la podul de la Garoafa, de la armare la deschidere sunt aproximativ 3 saptamani. Podul de la Tisita e la armare, iar 3 saptamani inseamna cam 22 decembrie. La limita.
-
Tren UMB de 8 utilaje, așteptând să treacă un tren CFR cu 1 vagon

Erau pline DN2-ul și toate drumurile din zonă de mașini UMB
-
- Pasaj Garoafa — au terminat de asfaltat și trasat marcajele sub pod.
- Pasaj Siret–Bărăgan (1.177 m) — asfaltat pe ambele sensuri.
- Pod peste râul Putna (760 m) — asfaltat pe un sens.
- Pod peste Șușița (380 m) — asfaltat pe ambele sensuri.
- Pod peste DN2L (109 m) — au început deja armarea.
- Avans destul de bun la nodul rutier.
Deci mai au de hidroizolat încă aproximativ 500 m la Putna.
La DN2L se pare că încă nu au mutat cablurile; macaralele mi s-au părut destul de aproape. Nu e un risc?
Una peste alta, chiar nu a mai rămas mult. Cred că lotul 1 e la peste 95% acum.Mulțumim pentru filmare @skyscraper-ro — ar trebui să îți postezi tu filmările.
Ca să îți putem da ție like-urile pentru efortul tau :) -
@SkyScraper-Ro Multumim pentru filmare, da, a fost si un accident luni. si cum e atata UMB in zona..probabilitatea a fost mare si s-au busit intre ei. asta e, ghinion dar mergem inainte.
@mike_us numai sa ploua in contiuu...da nici asta nu cred ca ar mai fi problema. toamna asta a fost foarte capricioasa au lucrat numai prin balti. singura problema legata de vreme ar fi sa ninga si sa stea inghetat bocna pana de Craciun, altcumva nu cred ca-i mai poate impiedica nici vremea. multumiri SSC ...intram acolo pe YT si dam ce i se cuvine cezarului.
-
@mike_us Sigur linia e scoasă de sub tensiune, altfel nu lucrau la oile, grinzi și predale. In cel mai rău caz se rupe un fir.
-
@SkyScraper-Ro : Mai degrabă oprea trenul că să treacă UMB și să nu stea lucrările. :)))
-
@Adrianb1 a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
M-am uitat prin filmari la timpii de la podul de la Garoafa, de la armare la deschidere sunt aproximativ 3 saptamani. Podul de la Tisita e la armare, iar 3 saptamani inseamna cam 22 decembrie. La limita.
Pe DX12 la Jitaru au ridicat intreg pasajul peste drumul local in 4 saptamani, de la zero. De asta nu cred ca la Tisita betonarea tablierului le mai pune vreo problema pentru o deschidere anul acesta.
-
@daniel22_22 ciudata situatia - faptul ca firele alea inca sunt pe pozitie. Nu-mi imaginez cum ar mai fi in regula sa treaca curent prin ele. Pasajul va fi in santier practic non-stop, apoi se doreste deschiderea traficului.
Eventual pentru o foarte scurta perioada de timp, sub stricta supraveghere, ca parte din procesul de relocare. Dar speculez.